Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 16/01/2013



 Επιδείνωση του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013. Το μεσημέρι πάντως ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Κρήτη θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, ενώ τα φαινόμενα στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις και πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το μεσημέρι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές το πρωί και το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου